Aproximem els petits productors als millors restaurants

Treballem amb petits productors aproximant-los als millors restaurants, assegurant no només la frescor per a uns, sinó també la sostenibilitat i l’ètica per als altres. Busquem l’impacte positiu que una col·laboració estreta pot tenir tant a l’economia local com a la qualitat del producte final que arriba al teu establiment.

Des del 1982

Des de l’inici, a Marisc Romeu ens hem especialitzat en la venda de marisc i peix viu, fresc i congelat, destacant sempre la qualitat dels nostres productes.

El que va començar amb la distribució de musclos es va expandir ràpidament per oferir una àmplia gamma de productes del mar, complementada amb serveis d’emmagatzematge, manipulació i distribució.

Això ens ha permès que l’empresa no només creixi sinó que mantingui el seu compromís d’unir els petits productors amb els millors restaurants i peixaters, assegurant un marisc de la màxima qualitat.

Amb els anys, la nostra capacitat d’adaptació a les demandes canviants del mercat i la inquebrantable dedicació a la qualitat i la frescor han reafirmat la nostra posició en la distribució de peix i marisc, convertint-nos en un soci de confiança dels restaurants i cuiners més exigents.

El que ens diferencia és la nostra missió de connectar petits productors amb els millors restaurants, assegurant no només la frescor sinó també la sostenibilitat i l’ètica a cada pas de la nostra cadena de subministrament.

Creiem en el valor de la comunitat i en l’impacte positiu que una col·laboració estreta pot tenir tant a l’economia local com a la qualitat del producte final que arriba a la seva taula.

A Marisc Romeu no som només un proveïdor més; som els teus socis a la recerca de l’excel·lència culinària. Entenem les demandes del mercat gastronòmic actual i oferim serveis personalitzats d’emmagatzematge, manipulació i envasat per satisfer les necessitats específiques del teu restaurant.

El nostre compromís amb la innovació i la qualitat ens permet oferir solucions a mida que s’adapten a la dinàmica canviant de la indústria.

Ofereix el millor peix i marisc al teu restaurant

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte

Majoristes de marisc des del 1982